Lada Tedeschi Fiorio članica je Uprave Atlantic Grupe, a upravlja procesima i timovima koji se bave strategijom kompanije te rastom kroz spajanja i preuzimanja, kao i kroz razvoj novih područja ili proizvoda. Poziciju je preuzela nakon dugogodišnjeg iskustva na više odgovornih upravljačkih funkcija te u Nadzornom odboru kompanije čije se korporativne prakse ističu kao primjer drugima.

Imala je važnu ulogu u postupku inicijalne javne ponude 2007. godine te u pregovorima tijekom različitih Atlanticovih kupoprodajnih procesa sve do danas. Dobitnica je priznanja za najutjecajniju ženu hrvatskog biznisa 2019. godine po ocjeni stručnoj žirija poslovnog tjednika Lider.

Lada je iznimno uspješna i razmjerno samozatajna poslovna žena. Ne pojavljuje se često na eventima, no kad se pojavi teško ju je ne primijetiti. Zato smo osobito ponosni što ova elegantna dama (koja je u Milanu brusila i znanje na uglednom sveučilištu Bocconi gdje je diplomirala, ali i modni izričaj po kojemu je ova europska modna Meka poznata) bira Varteksove kreacije, uz bok vrhunskim svjetskim brendovima koje kao modni znalac pomno bira.