Davor je često u avionu, treba odijelo koje se ne gužva i koje koje može preživjeti sve što nosi dugi radni dan u reklamnoj agenciji.

Da se trud isplati govori i činjenica da Bruketa&Žinić&Grey već nekoliko godina ostvaruje stope rasta između 30 i 45%, a pola prihoda dolazi iz inozemstva.

2017. najveća svjetska komunikacijska grupacija WPP investirala je u Bruketa&Žinić OM, te agencija postaje digitalni i design hub globalne Grey grupe.

2013. agencija je proglašena međunarodnom malom agencijom godine prema selekciji američkog Advertising Agea, a britanski Campaign ju je svrstao među vodeće neovisne agencije na svijetu što je i potaklo interes WPP-a. Na  globalnom Effie Indexu učinkovitosti B&Ž bila je druga neovisna agencija na svijetu (2012.)

Davor je stalni član New York Cresta Awards žirija te je bio član žirija i drugih prestižnih natjecanja na području tržišnih komunikacija kao što su Red Dot, D&AD London, Effie, New York Festivals, Graphis, Young Guns, Hiiibrand te je prvi iz jugoistočne Europe predsjedao žirijem London International Awards. Redovito drži predavanja za studente dizajna i tržišnih komunikacija u Hrvatskoj i svijetu.

Pogledajte naše ostale nesavršene muškarce u savršenim odijelima