Legendarni dvojac Mrle i Prlja, osnivači riječkog benda Let 3 ne pojavljuju se često u odijelima, no definitivno znaju kako nositi pravo, kvalitetno odijelo.

Iako ih javnosti zna kao basista i pjevača Leta 3, to je tek vrh ledene sante njihovih pozamašnih karijera. Zajedno s bendom osvajali su mnoge nagrade, od Crnog Mačka do mnogobrojnih Zlatnih Koogli i Porina. Autori su glazbe za mnoge kazališne predstave, ali i filmove te vlasnici Nagrade Hrvatskih dramskih umjetnika za scensku glazbu u predstavi „Fedra“ Zagrebačkog kazališta ITD, a Mrle se redovito bavi scenskom glazbom i u dječjim predstavama.

Filmska glazba i film općenito im također nisu strani. Zajedno su glumili u hrvatskom filmu „U ime Jagode, Čokolade i Duha Svetoga“, a Mrle je kao autor sudjelovao u stvaranju glazbe za film „Sonja i bik“ za koju je nagrađen Zlatnom Arenom za glazbu na Pulskom filmskom festivalu.

Zajedno sa suprugom Ivankom Mazurkijević skladao je i glazbu za film „Kauboji“  koji je predstavljao Hrvatsku u natjecanju za nominaciju za Oskar u kategoriji najboljeg stranog filma.