Slavko Sobin je hrvatski glumac poznat po ulogama u kazališnim predstavama, serijama i filmovima. Rođen je u Splitu 13. studenog 1984, gdje je završio srednju školu, a s navršenih 18 godina preselio se u Los Angeles kako bi studirao glumu na Američkoj akademiji za dramske umjetnosti. Nakon što je diplomirao 2007. godine preselio se u Zagreb gdje je radio kao “freelance” glumac u nekoliko kazališta.

Slavko Sobin

Kroz svoju dugogodišnju glumačku karijeru glumio je u nekoliko domaćih i stranih kazališnih i televizijskih uradaka. Najznačajnije uloge su mu u serijama Drugo ime ljubavi (2019), Na granici (2018), Ko te šiša (2018), Čista ljubav (2017), Crno-bijeli svijet (2015), Patrola na cesti (2016) i Ruža vjetrova (2012). Njegov najveći uspjeh je mjuzikl “Srce na sceni” s mladima koji boluju od cerebralne paralize.

Slavko je veliki zaljubljenik u životinje i prirodu, te s ponosom na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa svoje dvije mezimice Bubom i Marom. Kao veliki ljubitelj prirode Slavko voli boraviti u prirodi, a nedavno je ispunio svoju veliku želju i kupio kuću na selu kako bi se svako jutro mogao buditi u prirodi.