Iako je klasika uvijek u modi i nećete pogriješiti ako na posao odjenete najdraži sivi sako, poslovne hlače u tamnoj boji i jednobojnu košulju – muška moda ove jeseni poziva na malo igre i hrabrosti. Business casual nikad nije bio ovako veseo i pun noviteta pa vam danas donosimo tri prijedloga kako na maštovit, pomalo drugačiji i prije svega trendi način kombinirati naše novitete iz jesenske kolekcije. Bilo da se odlučite za fini plavi sako s neodoljivim detaljem bicikla, kultni sivi Montgomery kaput ili crni kaput s ukrasno prošivenim umetkom sigurno ćete postići sofisticiran prizvuk.

Možda najelegantnija kombinacija koju predlažemo je ona u kojoj glavnu riječ ima naš plavi sako. Nosite ga uz plavu košulju i kravatu sličnih tonova, tamne traperice i cipele u istoj boji. Za malo razigranosti dodajte poslovnu torbu s detaljem u boji.

Za one najhrabrije među vama predlažemo igru bojama. Siva se fantastično slaže s narančastom i bojom konjaka pa neka vaša poslovna kombinacija bude u tim tonovima.

Mlađa populacija voli ležeran prizvuk poslovnih kombinacija, a to je najlakše postići uz crni kaput, košulju s printom i bijele tenisice.

by ANA BACINGER