Varteks > Novosti > Dizajnirali smo nove uniforme za Croatia Airlines

Dizajnirali smo nove uniforme za Croatia Airlines

2019-09-18T16:37:20+02:0018.09.2019.|

Varteks d.d. je povodom proslave 30. rođendana Croatia Airlinesa dizajnirao i proizveo prijedlog uniformi budućnosti za pilote i kabinsko osoblje. Na rođendanskoj proslavi uniforme su predstavljene na reviji koju su nosili djelatnici Croatia Airlines.

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, sinoć je u Zagrebu svečano obilježio 30. obljetnicu osnutka.

Na prigodnoj svečanosti, koja je održana u tehničkom središtu tvrtke u zagrebačkoj zračnoj luci, sudjelovali su predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković, visoki predstavnici hrvatskoga političkog života, izvršni direktor Star Alliancea Jeffrey Goh, predstavnici međunarodnih zrakoplovnih udruga i organizacija, mnogi poslovni partneri tvrtke iz zemlje i inozemstva te zaposlenici kompanije na čelu s predsjednikom Uprave Jasminom Bajićem.

U 30 godina postojanja Croatia Airlines izrastao je, u europskim okvirima, u zrakoplovnu tvrtku srednje veličine, a u tom je razdoblju postao članom najvažnijih zrakoplovnih udruženja kao što su Međunarodna udruga za zračni promet (IATA) i Star Alliance, najveći zrakoplovni savez aviokompanija. Od prvoga komercijalnog leta do danas, obavili su više od 600.000 letova i prevezli gotovo 40,000.000 putnika.

WEBSHOP I DALJE RADI - SJAJNI NOVI MODELI - 40%
close-image