Varteks Modabus eliminira udaljenost između kupca i trgovine. Vraćamo se u mjesta u kojima smo nekada bili i idemo gdje još nikada nismo. Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Već sto godina posvećeni smo izradi savršenih odijela. Isprobajte ih u svom susjedstvu, recite nam svoje mišljenje ili odmah kupite u našem webshopu uz pomoć naših asistenata i dostavu na kućna vrata.

Varteks Modabus 13. veljače 2019. prvi je puta otvorio svoja vrata ispred Arene u Varaždinu, od kud je nastavio svoj put diljem Hrvatske.  Od predstavljanja, naš Modabus posjetio je mnoge lokacije, a neke od njih su Koprivnica, Vukovar, Jastrebarsko, Dugo Selo, Križevci, Slatina, Sisak, Petrinja, Sveti Ivan Zelina, Krapina, Ivanić-Grad, Rijeka, Karlovac, Nova Gradiška, Našice, Đakovo, Zaprešić, Sesvete, Samobor, Virovitica, Velika Gorica, Čazma, Vrbovec i najpoznatija proizvodnja automobila u Hrvatskoj, “Rimac automobili”.

Modabus je uveličao i važne događaje u Varteks poslovanju poput otvaranja novih dućana pa je tako navratio i do Arena Centra u Zagrebu gdje je Varteks otvorio novi dućan, a posjetio je i Osijek gdje je otvoren novi Outlet dućan. Ideju Modabusa prepoznali su i drugi pa je Modabus pozvan i u zagrebački Studentski centar kako bi dao dodatnu dimenziju Rotaraction konferenciji, ali i na Zagrebački Velesajam za vrijeme Fashion HR-a. Modabus u svoj vozi red svakodnevno upisuje nove gradove i mjesta diljem Hrvatske, tako da je ovo samo početak. Pratite nas i dalje te i doživite ovo modno iskustvo iz prve ruke.