Mislima smo već opasno u vikendu i uživanjima koja nam on donosi. Bilo da ovaj vikend provodite na našem divnom Jadranu ili u svom gradu – neka bude proveden sa stilom! Nova kolekcija vrvi prekrasnim kreacijama koje su stvorene za ležerne prilike u kojima ćete biti zamijećeni u šetnji gradskom špicom, šetnicom uz more ili kod ispijanja kave na omiljenoj terasi vašeg kafića.

 

Jarko zelena haljina od viskoze jednostavno poziva na odlične #ootd fotografije, a nama se učinila idealnom u kombinaciji s udobnim kožnim sandalama, ‘must have’ torbicom od bambusa i predimenzioniranim sunčanim naočalama u stilu sedamdesetih. Prugasti model od lana stvoren je za duge ljetne šetnje uz obalu pa ovu divnu haljinu upotpunite ravnim sandalama, ceker torbom i kvalitetnim sunčanim naočalama.

 

Frajeri će izgledati modno osviješteno i jako chic u našim udobnim hlačama i pamučnim majicama. Za nešto elegantniji dojam birajte polo majicu na pruge i nosite je uz hlače bež boje i nezaobilazne kožne natikače, a za casual varijantu posegnite za majicom s printom, simpatičnim platnenim espadrilama i kultnim sunčanim naočalama

 

by Ana Bacinger