Varteks > Novosti > NAŠ SAVJETNIK – Navijačka groznica

NAŠ SAVJETNIK – Navijačka groznica

2018-09-14T13:09:00+02:0021.06.2018.|

 

Navijačka groznica zahvatila je cijelu Hrvatsku, a ni mi nismo ostali imuni na nju! Svi volimo gledati utakmice u društvu i okupiti se u omiljenom bircu odmah nakon posla – pa vam danas donosimo prijedloge kombinacija u kojima možete samo produžiti na druženje i sa stilom navijati za našu reprezentaciju.

 

 

Ljeto voli haljine, pogotovo one romantične i primjetnog printa. Naš izbor za business casual kombinaciju je viskozna cvjetna haljina sa zgodnom mašnom kao detaljem, koju nosimo uz bijele tenisice, velike sunčane naočale i nezaobilazan ruksak u jarko crvenoj boji. Za popodnevno druženje i nabrijavanje do utakmice tu je naša navijačka haljina u plavoj boji – model koji možete ubaciti u svoj ruksak i odjenuti prije odlaska s posla!

Dok žene mogu uskočiti u fine haljine u ljetnim mjesecima i pritom i dalje izgledaju sofisticirano i poslovno, muškarci za posao ipak moraju birati elegantnu odjeću. Naš savjet je da se odlučite za udobne traperice i pamučnu polo majicu preko koje u jutarnjim satima i za sastanke možete prebaciti sako od kombinacije viskoze i lana.

Za navijanje će biti dovoljno ostaviti sako u autu i umjesto poslovnih cipela uskočiti u kultne tenisice prepoznatljivog uzorka!

 

 

by Ana Bacinger

POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter