POGLEDAJ ŽENSKU KOLEKCIJU 2020
POGLEDAJ MUŠKU KOLEKCIJU 2020

Savršeno promišljeni krojevi, vrhunski izrađene tkanine i beskompromisna elegancija sinonimi su za modnu kuću Varteks.

Kolekcija za aktualnu sezonu proljeće/ljeto jasno poručuje „ovo je beskompromisna kvaliteta i stil“. To je istovremeno srž Varteksova modnog dna koda. Muška i ženska kolekcija već na prvi pogled odaju kreativnu dizajnersku viziju i dosljednost majstorskom kroju, savršenim tkaninama i nepogrešivim linijama.

Kolekcijom dominira besprijekorna elegancija čak i kad su u pitanju opuštenije forme poput casual komada. Varteks i dalje nastavlja sa snažnim građenjem svog modnog izričaja. I dalje se bez kompromisa inzistira na kvaliteti, ali polako dodajemo i malo začina u naš modni stil.

Muškom kolekcijom dominiraju neizostavna poslovna odijela, no dio kolekcije posvećen je i casual modelima koji se prilagođavaju potrebama suvremenog zaposlenog muškarca. Formalna odijela proljetne kolekcije izrađena su od najkvalitetnije vune, dok kombinacija vune, pamuka i lana u opuštenoj varijanti simbolizira buđenje proljeća, stilsku lakoću i dizajn kojem nema konkurencije. Vibrantne boje, razigrani uzorci s naglaskom na karirano najavljuju proljeće na najbolji mogući način. Osim prepoznatljivih odijela, u kolekciji su zastupljene i vjetrovke, bomberice, hlače, bermude, polo majice i T-shirtovi.

Sako je ultimativni komad kolekcije oko kojeg se gradi i muška i ženska kolekcija, a upravo ovaj stilski zaokret osvojit će srca neprikosnovenih ljubiteljica moderne klasike. Varteksova žena je slobodna i neopterećena te stvara svoja stilska pravila. Ženska kolekcija za proljeće i ljeto 2020. prepuna je svježih proljetnih boja, poput svih nijansi zelene, safari boja od nijanse pijeska preko boje cimeta i zemlje, a kao kontrast prisutne su uvijek dominantne crna, bijela i crvena. Moderni pomak kolekciji daje kombinacija prirodnih materijala: svila, pamuk, vuna i lan.