Članak 1.
Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “MODABUS NA PUTU” (u daljnjem tekstu: „Nagradni natječaj“) je Varteks d.d., Zagrebačka 94, 42000 Varaždin, OIB:00872098033.
Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promidžbe tvrtke Varteks d.d.
Članak 2.
Nagradni natječaj održava se putem službene facebook stranice tvrtke Varteks pod nazivom: „MODABUS NA PUTU“. Nagradni natječaj traje u razdoblju od 25.02.2019. od 18:00 sati do 30.04.2019. do 23:59 sati.
Članak 3.
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je Facebook stranicu Varteks označiti sa „Like / sviđa mi se“, i u komentaru ispod odgovarajuće objave na Facebook stranici Varteks u kojoj je oglašen nagradni natječaj objaviti:
· fotografiju Varteks Modabusa uz obavezno navođenje pojmova #VarteksModabus i #ModabusNaPutu
Prema želji korisnik uz sliku može u komentaru navesti i kratku priču povezanu s fotografijom i na taj način doprinijeti ukupnom dojmu fotografije.
Članak 4.
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje su označile „Like / Sviđa mi se“ za Facebook stranicu Varteks i ispunile sve preduvjete prema pravilniku nagradnog natječaja, tj. izvršile aktivnost navedenu u Članku 3. ovog natječaja.
Jedan sudionik/ca natječaja može sudjelovati sa maksimalno 5 objava različitih fotografija Varteks Modabusa. Sudionici/ce nagradnog natječaja koji/e budu izabrani/e kao dobitnici/ce nagrada, trebaju u inbox Facebook stranice Varteks dostaviti ime i prezime, adresu, e-mail i broj mobitela. Dostavljeni podaci će se koristiti isključivo za isporuku osvojene nagrade natječaja.
Članak 5.
Sudionici/ce natječaja sudjelovanjem jamče da su isključivi vlasnici autorskih prava na tekst i fotografiju. Ukoliko priređivač dostupnim i dozvoljenim metodama utvrdi da su za prijave korištene bilo kakve neregularne metode te zlonamjerni programi ili web servisi, takve će prijave biti diskvalificirane.
Članak 6.
Prikupljene prijave ćemo rangirati prema originalnosti i kreativnosti, uključivo s kreativnom prezentacijom. Prema ocjeni tročlanog žirija odabrati ćemo najbolju objavu koju nagrađujemo.
Sudionici/ce odabranih objava primit će poklon karticu Varteksa u vrijednosti 500 kuna.
Članak 7.
Ime i prezime dobitnika nagradnog natječaja objavit će se na službenoj Facebook stranici Varteks. Dobitnici/ce će osvojenu nagradu preuzeti prema prethodno najavljenom terminu. Ukoliko je dobitnik/ca iz bilo kojeg razloga spriječen/a ili ne želi preuzeti osvojenu nagradnu, nagradu dodjeljujemo sljedeće rangiranom sudioniku/ci.
Dobitnik nema pravo zatražiti zamjenu nagrade za novac, a obvezuje se dodijeljenu nagradu preuzeti najkasnije do 14.05.2019. Ukoliko dobitnik/ca do navedenog datuma ne preuzme nagradu gubi pravo na istu.
Članak 8.
U nagradnom natječaju nemaju pravo sudjelovanja zaposlenici organizatora, vanjski suradnici te članovi njihove uže obitelji.
Članak 9.
Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Varteks d.d. po bilo kakvoj osnovi.
Članak 10.
Sudjelovanjem u Natječaju daje se dobrovoljni pristanak za obradu podataka društvu Varteks d.d., sa sjedištem u Varaždinu, Zagrebačka 94, OIB: 00872098033. da prikuplja i obrađuje osobne podatke i to sljedeće kategorije: ime i prezime, adresa, telefonski broj, dostavljena fotografija, e-mail adresa i facebook profil.
Osobni podaci ime, prezime i dostavljena fotografija Sudionika/ce Natječaja mogu biti javno objavljeni u svrhu promocije Natječaja te u javnoj obavijesti o prijavljenim sudionicima/cama Natječaja i/ili pobjedniku/ci Natječaja.
Pristup prikupljenim podacima Varteks d.d. može dopustiti trećim stranama s kojima ima sklopljen ugovor o obradi osobnih podataka, koji u skladu s važećim zakonskim propisima, sudjeluju u organizaciji nagradnog natječaja. Suglasnost se daje do opoziva, odnosno najdulje na rok za vrijeme kojeg postoji valjani razlog za prikupljanje i obradu osobnih podataka prema navedenih svrhama i/ili pozitivnim propisima. Sudjelovanjem u Natječaj u daje se pristanak Varteks d.d. da u svrhu promidžbe Natječaja koristi dobivene osobne podatke.
Sudionik/ca ima u svakom trenutku pravo na opoziv pristanka za korištenje osobnih podataka u gore navedene svrhe, pravo na pristup osobnim podacima koje je prikupio Varteks d.d. kao i na ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade, pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih podataka te pravo na prenosivost podataka. U slučaju da Korisnik/ca želio stvariti neko od gore navedenih prava, to može učiniti pisanom izjavom upućenom na Varteks d.d., Zagrebačka 94, Varaždin ili na e-mail adresu: info@varteks.com.
Članak 11.
Priređivač nagradnog natječaja ima pravo promijeniti pravila ukoliko to bude potrebno zbog tehničkih ili komercijalnih zahtjeva ili zbog zahtjeva javnosti. Pravila i svaka izmjena pravila biti će objavljena na službenoj Facebook stranici Varteks.
U Varaždinu, 25. veljače 2019.
A dok čekate da kraj vas prođe Modabus,  pogledajte ponudu Varteksa na našem online shopu – ne morate ništa kupiti, ali ćete dobiti sjajan uvid u naše artikle!