Spoj modernog i vječne elegancije za osobe koje drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Modna i tekstilna kompanija Varteks u svojoj je trgovini u City Centru One West Zagreb 18. listopada predstavila novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen – zima 2018./2019. s posebnim naglaskom na muškom i ženskom poslovnom odijevanju koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene.

 

Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete. Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi sinonimi za Varteksovu odjeću, baš kao i kvalitetni krojevi i fine tkanine.


 
Varteks kolekcija za jesen – zimu 2018./2019. spaja moderno i vječnu eleganciju. Osim najfinijih tkanina, koje su stilom i bojama prilagođene trendovima sezone, u novoj kolekciji pozornost je posvećena i različitim figurama ljudi, a kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit- slim, business fit- regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.