Varteks > Novosti > Varteks Modabus na zagrebačkoj Špici

Varteks Modabus na zagrebačkoj Špici

2019-06-17T16:01:19+02:0017.06.2019.|

Varteks Modabus, jedinstveni putujući modni doživljaj koji je od veljače 2019. obišao već gotovo cijelu Hrvatsku, u subotu 15. lipnja 2019. posjetio je zagrebačku Špicu.

Zagrebačka Špica je već desetljećima omiljeno sastajalište na kojem je važno pojaviti se i pokazati se u svom najboljem izdanju. Varteks, kao vodeća hrvatska tvrtka za proizvodnju odjeće sa stoljetnom tradicijom koja prolazi kroz intenzivan proces revitalizacije, ove subote na Špici je pokazala u Modabusu dio svoje nove kolekcije. U Modabusu je moguće razgledati, isprobati, ali i naručiti odabrane komade odjeće iz novih Varteks kolekcija po promotivnim cijenama.

Modabus je započeo svoje modno putovanje po Hrvatskoj u veljači 2019. godine i do sada je obišao gotovo cijelu Hrvatsku. Vraćamo se u mjesta u kojima su nekad bili Varteks dućani, no idemo i gdje još nikada nismo bili prisutni, na otoke ili druge krajeve koji nemaju dućane s vrhunskom odjećom.

24sata Modabus
Index Modabus
POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter