Varteks > Novosti > Varteks na Špancirfestu s posebnom ponudom

Varteks na Špancirfestu s posebnom ponudom

2019-08-21T13:23:56+02:0021.08.2019.|

Od 23.8. do 1.9.2019. sudjelujemo na Špancirfestu koji se tradicionalno održava već dvadeset godina. U deset dana Špancirfesta, ulice, trgovi, palače, parkovi, perivoji i dvorišta povijesnog Varaždina postaju pozornice, teatri, restorani, barovi, klubovi, učionice i trgovine najvećeg, najpopularnijeg i najraznovrsnijeg hrvatskog festivala, a ove godine Varteks je za posjetitelje Špancirfesta pripremio i posebne pogodnosti.

Modabus na Špancirfestu

Varteks Modabus vas čeka na Špancirfestu u subotu 24.8. od 12 do 21 sati. Posjetite naš Modabus i doživite ovo jedinstveno u svijetu iskustvo kupovine.

Posebna ponuda na Špancirfestu

U našoj prodavaonici na Varaždinskom Korzu za vrijeme trajanja Špancirfesta pripremili smo posebnu akciju za sve posjetitelje Špancirfesta u kojoj možete pronaći izdvojene vrhunske kapute iz nove kolekcije Jesen-Zima 2019/20 na ekskluzivnom popustu od 20% ili ostvariti dodatnih 10% popusta na aktualnu kolekciju i postojeće ljetne popuste.

I roboti vole Varteks

Na Špancirfestu ćete moći pronaći i Vision Cruzr robota koji će špancirati u outfitu kojeg je osobno došao odabrati u Varteks.

POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter