Varteks > Novosti > Varteks revijom otvorio Bipa FASHION.HR

Varteks revijom otvorio Bipa FASHION.HR

2019-10-23T16:26:11+02:0023.10.2019.|

22. listopada navečer Varteks je modnom revijom kojom se vratio u sam vrh modne scene otvorio Bipa FASHION.HR  Revija, kojom je Varteks obilježio 100 godina rada na ovim prostorima, izazvala je ovacije publike i pokazala zašto Varteks čeka sjajna budućnost uz novu poslovnu strategiju. Veliko zanimanje za novu kolekciju Varteksa i reviju pokazala su brojna poznata lica koja su jučer došla podržati novi smjer omiljenog modnog branda: Nevena Rendeli, Ivan Šarić, Edvin Liverić, Lada Tedeschi, Vedrana Ergić, Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, Sara Renar, Iva Mihalić, Damir Markovina,  te nesavršeni muškarci u savršenim odijelima Davor Bruketa, Josip Granić, Oleg Maštruko, Marino Ninčević, Ognjen Bagatin i Zoran Vakula.

Revija je oduševila brojne modne znalce i one koji će to tek postati bogatstvom kolekcije, odabirom vrhunskih tkanina, uzoraka i boja te detaljima koji su spoj modernog i klasike. Dizajnerski tim Varteksa predvođen kreativnom direktoricom Martinom Vrdoljak Ranilović otkrio je idealan recept za power dressing u novoj zimskoj kolekciji. Statusni simbol branda svakako je impresivna kolekcija kaputa izrađenih od visokokvalitetnih materijala, savršenog kroja i dizajna koji veliku pažnju posvećuje detaljima, ali i ostatak kolekcije koja odiše svježinom. Suptilan zaokret iz tradicionalnog prema dizajnu novog doba bio je vidljiv u svakom djeliću prikazane kolekcije.

Pri kreiranju kolekcije za sezonu jesen/zima Varteks je u svojoj u viziji imao moderne žene i muškarce koji vole kvalitetu, jednostavnost i funkcionalnu estetiku, s jako stiliziranim finalnim dojmom. Uz neizostavna muška i ženska odijela, koja čine okosnicu branda i koja dolaze u novim krojevima stvorenim za moćan, a opet elegantan dojam, naglasak u novoj kolekciji je na kaputu. Taj, po mnogima najmoćniji odjevni komad, upečatljiv je, dominira, prati moćnu liniju naglašenih ramena, struka, i forme koja odolijeva vremenu jer je istovremeno klasična i elegantna. Spoj je to koji je do savršenstva u ovoj kolekciji pokazao Varteks predstavivši kolekciju izrađenu od kvalitetnih vunenih tkanina s kašmirom i moherom, savršene konstrukcije i izvedbe, stilizirane za moderne žene i muškarce. Moda se u Varteksovoj bogatoj tradiciji uvijek smatrala stavom, a danas više nego ikad ova modna kuća bogate tradicije postaje sinonim bezuvjetnog povjerenja u modnoj industriji.

 BESPLATAN POVRAT - NOVA KOLEKCIJA DO - 40% 
close-image