Varteks > Proizvodi > Muškarci > V:TEX – Lagana vjetronepropusna jakna crne boje

V:TEX – Lagana vjetronepropusna jakna crne boje

945,00 kn (~ 127.49 €) 708,75 kn (~ 95.62 €)

Varteks tvrtka V:Pro renomirani je proizvođač vojne odjeće po NATO standardima, kao i druge odjeće specijalne namjene. Upravo zato smo odlučili za vas proizvesti i liniju heavy duty outdoor odjeće iste kvalitete.

Vjetronepropusna jakna jednostavnog dizajna i visoke funkcionalnosti može se nositi u raznim uvjetima. Flis u unutrašnjosti jakne grije tijelo dok vanjski sloj pruža visoku zaštitu od vode i vjetra. Veliki udio elastana osigurava udobnost nošenja. Dizajn jakne osigurava bolju pokretljivost a visoko kopčanje omogućava dodatnu zaštitu lica.

Izrađena je iz vrhunske vjetronepropusne tkanine švicarske kvalitete. Patentirana c_change® membrana reagira na vanjske uvjete osiguravajući optimalnu tjelesnu temperaturu. Prilikom povišene temperature i intenzivnog znojenja membrana se otvori i višak topline i znoja izlazi van na zrak. U hladnim uvjetima membrana ostaje zatvorena i zadržava toplinu uz tijelo. Vodonepropusnost c_change® membrane je 20.000 mm vodenog stupa.

*Model je dostupan isključivo u poslovnicama: Zagreb – City Center one West, kao i na Trgu bana Jelačića 8, City Center Rijeka, City Center one Split, Zadar Supernova, Osijek – Kapucinska 40 i u Varaždinu, Trg kralja Tomislava 3.*

SKU: 271380 Kategorije: , , ,

Opis

Varteks tvrtka V:Pro renomirani je proizvođač vojne odjeće po NATO standardima, kao i druge odjeće specijalne namjene. Upravo zato smo odlučili za vas proizvesti i liniju heavy duty outdoor odjeće iste kvalitete.

Vjetronepropusna jakna jednostavnog dizajna i visoke funkcionalnosti može se nositi u raznim uvjetima. Flis u unutrašnjosti jakne grije tijelo dok vanjski sloj pruža visoku zaštitu od vode i vjetra. Veliki udio elastana osigurava udobnost nošenja. Dizajn jakne osigurava bolju pokretljivost a visoko kopčanje omogućava dodatnu zaštitu lica. Izrađena je iz vrhunske vjetronepropusne tkanine švicarske kvalitete.

Patentirana c_change® membrana reagira na vanjske uvjete osiguravajući optimalnu tjelesnu temperaturu. Prilikom povišene temperature i intenzivnog znojenja membrana se otvori i višak topline i znoja izlazi van na zrak. U hladnim uvjetima membrana ostaje zatvorena i zadržava toplinu uz tijelo. Vodonepropusnost c_change® membrane je 20.000 mm vodenog stupa.

Sastav: 43% poliester, 36% poliamid, 13% poliuretan, 8% elastan

Dodatne informacije

Boja

CRNA

Model

DANEN

Veličina

48, 50, 52, 54

Možda će vam se također svidjeti…

MIDSEASON -20% POPUSTA - BESPLATAN POVRAT
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter