Varteks > Proizvodi > Muškarci > V:TEX – Vodonepropusna muška jakna crne boje

V:TEX – Vodonepropusna muška jakna crne boje

1.890,00 kn (~ 254.99 €) 1.417,50 kn (~ 191.24 €)

Varteks tvrtka V:Pro renomirani je proizvođač vojne odjeće po NATO standardima, kao i druge odjeće specijalne namjene. Upravo zato smo odlučili za vas proizvesti i liniju heavy duty outdoor odjeće iste kvalitete.

Vodonepropusna jakna dizajnirana za ekstremne uvjete i najzahtjevnije korisnike. Štiti od vode i vjetra, upija vlagu te ju provodi van što drži tijelo toplim i suhim. Posebna dorada na tkanini odbija vodu i prljavštinu. Namijenjena je ljudima koji su stalno u pokretu. Dizajnirana je tako da omogućava visoku pokretljivost i udobnost nošenja. Izrađena je iz vrhunske vodonepropusne tkanine njemačke kvalitete.

*Model je dostupan isključivo u poslovnicama: Zagreb – City Center one West, kao i na Trgu bana Jelačića 8, City Center Rijeka, City Center one Split, Zadar Supernova, Osijek – Kapucinska 40 i u Varaždinu, Trg kralja Tomislava 3.*

SKU: 271382 Kategorije: , , ,

Opis

Varteks tvrtka V:Pro renomirani je proizvođač vojne odjeće po NATO standardima, kao i druge odjeće specijalne namjene. Upravo zato smo odlučili za vas proizvesti i liniju heavy duty outdoor odjeće iste kvalitete.

Vodonepropusna jakna dizajnirana za ekstremne uvjete i najzahtjevnije korisnike. Štiti od vode i vjetra, upija vlagu te ju provodi van što drži tijelo toplim i suhim. Posebna dorada na tkanini odbija vodu i prljavštinu. Namijenjena je ljudima koji su stalno u pokretu a veliki broj džepova omogućava da im je uvijek sve pri ruci. Dizajnirana je tako da omogućava visoku pokretljivost i udobnost nošenja. Izrađena je iz vrhunske vodonepropusne tkanine njemačke kvalitete. Posebna poliesterska membrana upija vlagu i provodi ju van kroz odjeću što tijelo zadržava suhim i toplim. Garantirana vodonepropusnost membrane je 20.000 mm vodenog stupa.

Sastav: 100% poliester

Dodatne informacije

Boja

CRNA

Model

RAIN

Veličina

48, 50, 52, 54

Možda će vam se također svidjeti…

NOVA PONUDA U OUTLETU - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter