Varteks > Proizvodi > Muškarci > V:TEX – Vodonepropusna muška jakna crne boje

V:TEX – Vodonepropusna muška jakna crne boje

1.890,00 kn (~ 254.99 €) 1.512,00 kn (~ 203.99 €)

Varteks tvrtka V:Pro renomirani je proizvođač vojne odjeće po NATO standardima, kao i druge odjeće specijalne namjene. Upravo zato smo odlučili za vas proizvesti i liniju heavy duty outdoor odjeće iste kvalitete.

Vodonepropusna jakna dizajnirana za ekstremne uvjete i najzahtjevnije korisnike. Štiti od vode i vjetra, upija vlagu te ju provodi van što drži tijelo toplim i suhim. Posebna dorada na tkanini odbija vodu i prljavštinu. Namijenjena je ljudima koji su stalno u pokretu. Dizajnirana je tako da omogućava visoku pokretljivost i udobnost nošenja. Izrađena je iz vrhunske vodonepropusne tkanine njemačke kvalitete.

*Model je dostupan isključivo u poslovnicama: Zagreb – City Center one West, kao i na Trgu bana Jelačića 8, City Center Rijeka, City Center one Split, Zadar Supernova, Osijek – Kapucinska 40 i u Varaždinu, Trg kralja Tomislava 3.*

Pogledajte dostupnost po trgovinama

Imate pitanje vezano za ovaj proizvod? Pošaljite upit!

SKU: 271382 Kategorije: , , ,

Opis

Varteks tvrtka V:Pro renomirani je proizvođač vojne odjeće po NATO standardima, kao i druge odjeće specijalne namjene. Upravo zato smo odlučili za vas proizvesti i liniju heavy duty outdoor odjeće iste kvalitete.

Vodonepropusna jakna dizajnirana za ekstremne uvjete i najzahtjevnije korisnike. Štiti od vode i vjetra, upija vlagu te ju provodi van što drži tijelo toplim i suhim. Posebna dorada na tkanini odbija vodu i prljavštinu. Namijenjena je ljudima koji su stalno u pokretu a veliki broj džepova omogućava da im je uvijek sve pri ruci. Dizajnirana je tako da omogućava visoku pokretljivost i udobnost nošenja. Izrađena je iz vrhunske vodonepropusne tkanine njemačke kvalitete. Posebna poliesterska membrana upija vlagu i provodi ju van kroz odjeću što tijelo zadržava suhim i toplim. Garantirana vodonepropusnost membrane je 20.000 mm vodenog stupa.

Sastav: 100% poliester

Dodatne informacije

Boja

CRNA

Model

RAIN

Veličina

48, 50, 52, 54

Upit o proizvodu: V:TEX - Vodonepropusna muška jakna crne boje

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)
Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Dostupnost za "V:TEX - Vodonepropusna muška jakna crne boje"

Dostupnost artikala po prodajnim mjestima je informativnog karaktera. Molimo vas da za detaljne informacije vezane uz dostupnost artikala kontaktirate željeno Varteks prodajno mjesto. Popis prodajnih mjesta i kontakte možete pronaći ovdje

Možda će vam se također svidjeti…

FINALNI SEZONSKI POPUSTI - BESPLATAN POVRAT
close-image