Usluga šivanja po mjeri predstavlja vrhunac Varteksove ekspertize u izradi odijela i kaputa. Svaki klijent može birati krojeve, unutrašnju obradu i tkanine i uz savjet stručnjaka dobiti odijelo koje mu savršeno stoji i predstavlja precizan izraz njegovog stila.

Tkanine najpoznatijih talijanskih proizvođača kao što su Loro Piana, Marzotto i Marlane, znanje i iskustvo Varteksovih majstora i modnih savjetnika te savršeno oblikovani modeli čine jedinstvena personalizirana odijela.

Kroz šivanje po mjeri vodit će Vas naši spretni i stručni stilisti. Uz njihovu pomoć odabrat ćete željeni model, tkaninu, unutarnju i vanjsku obradu i sve modne detalje koji čine razliku.

Nakon izvršenog odabira naši stručnjaci napravit će mjerenje i s konstruktorima izraditi Vaš kroj.

Rezerviraj termin

Na probi će se provjeriti ispravnost Vašeg odjevnog predmeta i zabilježiti eventualne korekcije. Tom ćete prilikom dogovoriti kada i gdje želite preuzeti Vašu personaliziranu odjeću.

Pri odabiru odijela dobro je poznavati 3 osnovna stila.

Odijelo njemačkog stila (regular fit) ima ravne linije, blago je strukirano, ali vrlo elegantno. Ovakvo odijelo idealan je odabir za one koji vole osjećaj komocije koju pružaju ležerniji krojevi.

Odijelo engleskog stila (slim fit) strukirano je i slijedi liniju tijela. Nogavice na hlačama nešto su uže osobito u donjem dijelu. U ovom stilu savršeno pristaje prsluk uz odijelo.

Trenutno najpopularniji stil je talijanski stil (extra slim fit). Odijelo ovog stila je izrazito strukirano te naglašava figuru. Ovaj stil ima najuže hlače koje se nose skraćeno, do gornjeg dijela cipela. Finoća i preciznost izrade garantiraju udobnost iako se radi o najužem modelu odijela.

Šivanje po mjeri –  prirodna je nadogradnja gotovo stoljetne tradicije u izradi odijela. Varteksovoj stoljetnoj tradiciji i kvaliteti u izradi odijela, dodana je najmodernija tehnologija koja daje maksimalnu preciznost pri krojenju i izradi odjeće.

Zagreb
Trg bana Jelačića 8, 1. kat
Kontakt osoba: Tanja Bijonda
Mobitel: +385 98 268 060
E-mail: tbijonda@varteks.com

Radno vrijeme salona:
Ponedjeljak – petak od 8 do 16 sati

Zagreb, City Center One West
Jankomir 33
Kontakt osoba: Edo Kalajžić
Mobitel: +385 99 708 6788
E-mail: ekalajzic@varteks.com

Radno vrijeme salona:
Ponedjeljak, srijeda od 9 do 16 sati
Utorak, četvrtak, petak od 14 do 21 sati
Subota od 9 do 14 sati