Elegantno ostvarite veće pogodnosti

Postanite član Varteks KLUBA, skupljajte kune, saznajte prvi o svim akcijama i novostima i budite pozvani na naše evente!

Elegantno ostvarite veće pogodnosti na kupovinu Varteksovih proizvoda, dopustite da vas razmazimo poklonima za rođendan i učlanjenje, te ostalim pogodnostima skrojenim samo za članove kluba.

  • Već prilikom registracije član dobiva kune dobrodošlice.
  • Član prilikom svake kupnje, uz predočenu karticu, skuplja kune na kartici Varteks card.
  • Besplatno članstvo.
  • Jednostavan postupak dobivanja kartice.
  • Redovito obavještavanje članova o najnovijim trendovima i ekskluzivnim ponudama.
  • Pozivnice na razne događaje.
  • Razne druge pogodnosti koje Varteks d.d. može odrediti naknadno.
  • U svakom trenu moguća je provjera stanja kartice na prodajnim mjestima.
  • I više od toga…

Koliko trošite, toliko rastete….

Varteks KLUB pogodnosti   
Za svakih potrošenih 20 kn član dobiva 1 kn
20 kn za dobrodošlicu
Preporuka prijatelju dodatnih 10 kn
Rođendanski dar 50 kn
Dodatni postotak s obzirom na povremene akcije
Obavijesti o novoj kolekciji, specijalnim ponudama i prioritet u kupnji

Dar dobrodošlice

Prilikom učlanjenja Varteks KLUB daruje vam 20 kuna za dobrodošlicu u naš klub. Dar dobrodošlice bit će na Vašem računu automatski proveden prilikom prijave vaših podataka u naš sustav i moći ćete ga iskoristiti već prilikom prve kupnje.

20 potrošenih kuna = 1 kuna

Kada kupujete u Varteksu, Varteks vam dodaje na karticu 1 kunu za svakih 20 potrošenih kuna po jednom računu, bilo da plaćate gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama.

Kune ostvarujete prilikom svake kupnje u bilo kojoj trgovini u vlasništvu Varteksa d.d. na području Republike Hrvatske.

Vijek trajanja skupljenih kuna je 2 godine. Nakon 2 godine, ako ih ne potrošite, Varteks ih briše. Sami odlučujete kada i koliko ćete kuna potrošiti i tako ostvariti pogodnosti koje vam se pružaju.

Kune skupljene na kartici nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Prilikom realizacije skupljenih kuna potrošene kune oduzimaju se s računa člana, ali se istovremeno pri kupnji ostvaruju nove kune. Ako potrošite samo dio potrebnih kuna, preostale kune i dalje su aktivne i njima se pribrajaju novo skupljene kune.

Primjer: Kada član koristi pogodnost skupljenih kuna s Varteksova računa, račun mu se smanjuje za iznos iskorištenih kuna, a na razliku se ostvaruju nove kune.

Ukupni iznos računa1000 kn
Stanje kuna prije kupnje405 kn
Kune potrošene kupnjom (član koristi skupljene kune s računa)- 400 kn
Razlika za platiti600 kn *
Skupljene kune ovom kupnjom30 kn
Novo stanje30 kn

* razlika na koju se ostvaruju nove kune

Preporuka prijatelju

Svaku vašu ostvarenu preporuku Varteks nagrađuje. Vi kao član Varteks KLUBA preporučite prijatelju Varteks KLUB te vaš prijatelj prihvati preporuku i učlani se. Nakon prve prijateljeve obavljene kupnje Varteks vas nagrađuje s dodatnih 10 kuna na vašem računu.

U pristupnici vi kao novi član imate mogućnost, ako želite, upisati podatke osobe koja vam je dala preporuku (preporučitelj) – ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela.

Rođendan

Budući da ste naš vjerni kupac i ostvarili ste bar jednu kupnju prije svojega rođendana, Varteks vam daruje 50 kuna koje možete iskoristiti u sljedeća 3 mjeseca u svakoj Varteksovoj trgovini.

Dodatni postoci

Samo ćete vi kao član Varteks KLUBA imati mogućnost biti uključeni u povremene marketinške akcije s dodatnim popustima.

Obavijesti – samo za članove

Budući da ste član Varteks KLUBA, vi ste prvi koje ćemo obavijestiti o svim novostima koje se tiču nove kolekcije i o specijalnim akcijama koje ćemo organizirati samo za članove Varteks KLUBA, a vezano uz prioritet kod kupnje.

Duple kune

Prilikom prijelaza u višu grupu dobivate posebnu pogodnost.

Imate pravo jedan dan po svojem izboru obilaziti naše prodajne jedinice i kupovati u njima te tom prilikom za svaku kupnju dobivate dvostruke kune.

To znači da za potrošenih 20 kuna dobivate 2 kune. Primjerice, ako kupite proizvod za 300 kn, tada ćete dobiti 30 kuna. Normalnom kupnjom za taj biste iznos dobili 15 kuna.

Dodatnih 50 kn na svakih skupljenih 500 kuna

Svaka vaša kupnja kod nas bilježi se i zbraja i bez obzira na to trošite li kune koje ste skupili na svojoj kartici Varteks card, mi pamtimo vaše ukupne kupnje. Za svakih vaših skupljenih 500 kuna koje ste stekli kupnjama Varteks vas za vjernost dodatno nagrađuje s 50 kuna.

Primjerice, u veljači i ožujku svojim ste kupnjama napunili svoju karticu s 500 kn. Na vašu karticu automatski će biti dodano 50 kn. Vašim daljnjim kupnjama, bez obzira na to što ste trošili i kune sa svoje kartice, skupite novih 500 kn i došli ste do ukupno skupljenih 1.000 kn, a na Vašu karticu ponovno će biti dodano 50 kn. Do sada ste na svojoj kartici skupili 1.000 kn i dobili ste 2 puta po 50 kn i tako redom. U međuvremenu vi trošite svoje kune, dobivate kune, a naš sustav bilježi vaše ukupne kupovine.

Obavijesti o specijalnim događajima

Budući da ste naš vjerni kupac, obavještavat ćemo vas o posebnim događajima, a neki od njih bit će samo za vas.