Loading...
Varteks > Modabus
Modabus2019-10-02T10:52:37+02:00

Varteks Modabus je jedinstveni modni doživljaj koji dolazi k tebi. Vraćamo se u mjesta u kojima su nekad nekada bili Varteksovi dućani i u koje ćemo se vratiti, a i idemo gdje još nikada nismo, primjerice na otoke ili druge krajeve koji nemaju dućane s vrhunskom odjećom.

Plan modnog puta Modabusa

(Plan puta je podložan izmjenama)

30-ih godina prošlog stoljeća Tivar – Tekstilna industrija Varaždin, koji je 1947. promijenio ime u Varteks – Varaždinska tekstilna industrija, imao je ambulatnu prodaju, iz vozila kao na slici:

Modabus je jedinstveni takav koncept u Europi, a možda i globalno. Funkcionira kao showroom u kojem kupci mogu razgledati artikle, isprobati ih u kabinama, ali ne kupiti. Kupuje se tako da kupac ili naši prodavači skeniraju QR kôd na artiklu, što odmah povlači pripadni link s našeg webshopa, koji se šalje SMS-om, WhatsAppom, Viberom ili e-mailom, uz popusni kupon za kupnju unutar 36 sati:

Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Već sto godina posvećeni smo izradi savršenih odijela. Isprobajte ih u svom susjedstvu, recite nam svoje mišljenje ili odmah kupite u našem webshopu uz pomoć naših asistenata i dostavu na kućna vrata.

Neke slike s turneje Modabusa, a opsežniju galeriju pogledajte niže:

Pogledajte slike iz Vukovara, Osijeka, Siska, Čazme, Samobora, Jastrebarskog, Dugog Sela, Velike Gorice, Karlovca, Zagreba, Popovače, Bjelovara, Samobora, Rijeke, Karlovca, Koprivnice i mnogih drugih mjesta:

Modabus ljetna tura

WEBSHOP I DALJE RADI - SJAJNI NOVI MODELI - 40%
close-image