Loading...
Varteks > Young
Young2019-03-17T18:08:14+02:00

Profesionalni gameri iz ekipe Locastic Esports u Counter-Strike pauzi su postali profesionalni modeli za Varteks. Nova linija Varteks Young odmiče se od ideje da mladim ljudima odijela nisu zanimljiva, jer je u današnje vrijeme važno paziti na osobni stil.

Ekipa Locastica provela nas je kroz svoj klasičan dan, od buđenja, do treninga i na kraju izlaska u opuštenom odijelu koje prati trendove i dozvoljava slobodu – ovdje nema mjesta uštogljenosti. Mladi gameri, YouTuberi i streameri trebaju svoju slobodu, a Varteks Young im omogućava slobodu sa stilom.

Varteks YOUNG linija odijela namijenjena je mladima. Odličan je izbor za prvo odijelo, odijelo za proslavu mature, krizme i sve slične prilike u kojima ti je potrebno moderno odijelo koje pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Locastic je svoje prve Esports korake napravio akvizicijom hrvatske CS:GO ekipe koja je na svom prvom LAN turniru osvojila Battle for Split turnir. Nakon toga su ostvarili zapažene rezultate u A1 Adria League, ali i na finalu ESL Southeast Europe Championshipa koji se održao u Bukureštu. Locastic Esports je trenutno dom najboljih pet Counter-Strike igrača u Hrvatskoj, a najavili su i rast na ostale naslove kao što su PUBG, Fortnite i FIFA.

Nova generacija sportaša u pohodu je na svjetsku scenu, a Varteks Young im daje vjetar u leđa.

Specijalna linija Varteks YOUNG odijela za maturante

Posebna cijena za maturante za vrhunsko VARTEKS odijelo koje ćeš rado nositi i kasnije! Ugrabi priliku, pokaži na blagajni godinu rođenja ili ukucaj promotivni kod MATURA1 pri plaćanju u webshopu i VARTEKS Young odijelo je tvoje po super cijeni.

WEBSHOP I DALJE RADI - SJAJNI NOVI MODELI - 40%
close-image