Varteks > Novosti > Kaputi “s potpisom” Teo Perić u kolekciji Varteks jesen-zima 2019

Kaputi “s potpisom” Teo Perić u kolekciji Varteks jesen-zima 2019

2019-12-12T10:49:01+02:0006.12.2019.|

Ovih dana na tržištu su se našli novi modeli ženskih kaputa koji će privući pažnju svih ljubiteljica klasike s modernim odmakom. 3 sasvim posebna kaputa potpisuje poznati dizajner Teo Perić čija se inspiracija i rad savršeno slažu s Varteksovom modnom vizijom.

Teo Perić nepopravljivi je klasičar koji modnu inspiraciju crpi u 50-im godinama prošlog stoljeća kada su postavljeni nove standardi u svijetu mode. On nije dizajner trenda, njegova su polaznica stilska razdoblja koja su oblikovala razne modne stilove. To je vječna modna klasika koja se pomalo mijenjala u određenim vremenskim razdobljima, a savršeno je primjenjiva na bezvremenskim kreacijama. Klasiku prezentira kao trajnu vrijednost redizajniranjem modela koji su bili traženi nekad, nose se danas, biti će aktualni i za 30 godina.

U centru njegovih kreativnih razmišljanja je ŽENA. Njene atribute ističe strogim linijama kaputa, suptilnim poigravanjem s retro elegancijom, seksipilom zakopčanim do grla te “nabijenim” emocijama koje njeguju bezvremeno modno nasljeđe.
Modeli Perićevih kaputa koji dolaze u crnoj, tamno plavoj i sivoj boji nadahnuti su vintage estetikom, otmjenošću, klasičnim krojevima u finim tkaninama i ženom divom koja je spremna komad odjeće s potpisom dodati u bilo koju modnu kombinaciju.

BESPLATAN POVRAT - NOVA KOLEKCIJA DO - 40%
close-image