Varteks > Novosti > Kreće reality revija – #NosimVarteks nagradni natječaj

Kreće reality revija – #NosimVarteks nagradni natječaj

2019-06-27T11:17:55+02:0012.04.2019.|

Imamo za vas novi Varteks challenge – kreće #NosimVarteks nagradni natječaj. Slikaj se u Varteks odjeći i osvoji poklon bon Varteksa od 500 kn. Prvi tjedan 5 nagrada x 500 kn, i dalje svaki tjedan 2 x 500 kn.

Snimi fotku koja prema tvojoj viziji najbolje predstavlja Varteks i objavi sliku na svom Facebook ili Instagram profilu. Obavezno stavi hashtag #NosimVarteks kako bismo te mogli pronaći kada tražimo najbolju fotku. Naša komisija svaki tjedan bira i nagrađuje fotke koje najbolje predstavljaju Varteksov stil i kvalitetu!

Dobitnici 1. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 12.4. – 21.4.2019.):

 1. Dario Pintar, Darda
 2. Nada Knežević, Rijeka
 3. Anja Mišić, Zagreb
 4. Mario Boćan, Zagreb
 5. Dragana Glivetić Om, Zagreb

Dobitnici 2. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 22.4. – 28.4.2019.):

 1. Marta Sokolić, Zagreb
 2. Željko Romić, Virovitica
 3. Dino Kerin

Dobitnici 3. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 29.4. – 5.5.2019.):

 1. Marija Živković, Đakovo
 2. Marko Mikić, Đakovo

Dobitnici 4. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 6.5. – 12.5.2019.):

 1. Ana-Marija Reškovec, Zagreb
 2. Ružica Mihalik, Đakovo

Dobitnici 5. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 13.5. – 19.5.2019.):

 1. Sandra Šincek
 2. Suzana Hlebec

Dobitnici 6. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 20.5. – 26.5.2019.):

 1.  Miroslav Jurić
 2. Ljubica Melon

Dobitnici 7. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 27.5. – 2.6.2019.):

 1. Janko Franković
 2. Marija Kraljević

Dobitnici 8. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 3.6. – 9.6.2019.):

 1. Alen Pek
 2. Ana Božičević

Dobitnici 9. kruga nagradnog natječaja #NosimVarteks (od 10.6. – 16.6.2019.):

 1. Mislav Marelja
 2. Irena Fabijanić

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

#NosimVarteks

 

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “#NosimVarteks” (u daljnjem tekstu: „Nagradni natječaj“) je Varteks d.d., Zagrebačka 94, 42000 Varaždin, OIB:00872098033. Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promidžbe tvrtke Varteks d.d.

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se putem Facebook i Instagram profila korisnika, a pravila su objavljena na web stranici tvrtke Varteks pod nazivom: „Pravila nagradnog natječaja #NosimVarteks“. Nagradni natječaj traje od 12.04.2019. od 18:00 sati do daljnjeg, a nagrade će se dodjeljivati na tjednoj razini.

Članak 3.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik/ca treba snimiti fotografiju sebe u Varteks odjeći koja prema njegovoj viziji najbolje predstavlja Varteks, objaviti ju na svom Facebook ili Instagram profilu kao javno vidljivu objavu (opcija Public nalazi se u dnu forme za objavljivanja posta na Facebook-u) i obavezno u tekstu objave navesti oznaku #NosimVarteks kako bi je ocjenjivački žiri mogao pronaći i uključiti u odabir za nagradu.

Članak 4.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje su ispunile sve preduvjete prema pravilima nagradnog natječaja, tj. izvršile aktivnost navedenu u Članku 3. ovog natječaja.

Jedan sudionik/ca natječaja može sudjelovati sa maksimalno 5 objava fotografija različitih odjevnih predmeta Varteks tjedno.

Sudionici/ce nagradnog natječaja koji/e budu izabrani/e kao dobitnici/ce nagrada, trebaju u Inbox Facebook stranice Varteks ili na e-mail adresu market_dep@varteks.com dostaviti ime i prezime, adresu, e-mail i broj mobitela. Dostavljeni podaci će se koristiti isključivo za isporuku osvojene nagrade natječaja.

Članak 5.

Sudionici/ce natječaja sudjelovanjem jamče da su isključivi vlasnici autorskih prava na objavljene fotografije. Ukoliko priređivač dostupnim i dozvoljenim metodama utvrdi da su za prijave korištene bilo kakve neregularne metode te zlonamjerni programi ili web servisi, takve će prijave biti diskvalificirane.

Članak 6.

Objavljene fotografije s oznakom #NosimVarteks ćemo rangirati prema originalnosti i kreativnosti, uključivo s kreativnom prezentacijom i kvalitetom fotografije.

Prema ocjeni tročlanog žirija odabrati ćemo u 1. tjednu natječaja 5 najboljih objavljenih fotografija i nagraditi sudionike/ce objavljenih fotografija s Varteks poklon bonom u vrijednosti 500 kn. 1. tjednom natječaja smatra se period od početka natječaja 12.04.2019. do 21.4.2019. Rezultati 1. tjedna natječaja biti će objavljeni u utorak 23.4.2019.

Svaki sljedeći tjedan do daljnjeg odabrati ćemo dvije najbolje objavljene fotografije i nagraditi sudionike/ce objavljenih fotografija sa Varteks poklon bonom u vrijednosti 500 kn. Tjednom se u ovom kontekstu smatra razdoblje od ponedjeljka do nedjelje, a rezultati za protekli tjedan će se objavljivati naredni tjedan najkasnije do srijede.

Članak 7.

Ime i prezime dobitnika nagradnog natječaja objavit će se na službenoj Facebook stranici Varteks i u ovom članku na web stranici Varteks. Dobitnici/ce će osvojenu nagradu preuzeti prema dogovoru na prodajnom mjestu Varteks ili će im nagrada biti poslana poštom. Korisnici koji žele poklon bon Varteksa iskoristiti za kupovinu u webshopu, primiti će elektronski kupon u obliku e-mail poruke.

Ukoliko je dobitnik/ca iz bilo kojeg razloga spriječen/a ili ne želi preuzeti osvojenu nagradnu, nagradu dodjeljujemo sljedeće rangiranom sudioniku/ci.

Dobitnik nema pravo zatražiti zamjenu nagrade za novac. Preuzimanje nagradnog Varteks poklon bona dogovara se po proglašenju tjednog pobjednika natječaja, a ukoliko dobitnik ne preuzme karticu do dogovorenog datuma, gubi pravo na istu.

Članak 8.

U nagradnom natječaju nemaju pravo sudjelovanja zaposlenici organizatora, vanjski suradnici te članovi njihove uže obitelji.

Članak 9.

Svi sudionici/ce samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja. Sudionici/ce se objavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Varteks d.d. po bilo kakvoj osnovi.

Članak 10.

Sudjelovanjem u Natječaju daje se dobrovoljni pristanak za obradu podataka društvu Varteks d.d., sa sjedištem u Varaždinu, Zagrebačka 94, OIB: 00872098033. da prikuplja i obrađuje osobne podatke i to sljedeće kategorije: ime i prezime, adresa, telefonski broj, objavljena fotografija i e-mail adresa. Sudionikom/com Natječaja se smatra i osoba koja je objavila fotografiju  u sklopu Natječaja.

Osobni podaci ime, prezime i dostavljena fotografija Sudionika/ce Natječaja mogu biti javno objavljeni u svrhu promocije Natječaja te u javnoj obavijesti o prijavljenim sudionicima/cama Natječaja i/ili pobjedniku/ci Natječaja.

Pristup prikupljenim podacima Varteks d.d. može dopustiti trećim stranama s kojima ima sklopljen ugovor o obradi osobnih podataka, koji u skladu s važećim zakonskim propisima, sudjeluju u organizaciji nagradnog natječaja.

Suglasnost se daje do opoziva, odnosno najdulje na rok za vrijeme kojeg postoji valjani razlog za prikupljanje i obradu osobnih podataka prema navedenih svrhama i/ili pozitivnim propisima. Sudjelovanjem u Natječaj u daje se pristanak Varteks d.d. da u svrhu promidžbe Natječaja koristi dobivene osobne podatke.

Sudionik/ca ima u svakom trenutku pravo na opoziv pristanka za korištenje osobnih podataka u gore navedene svrhe, pravo na pristup osobnim podacima koje je prikupio Varteks d.d. kao i na ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade, pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih podataka te pravo na prenosivost podataka. U slučaju da Korisnik/ca želio stvariti neko od gore navedenih prava, to može učiniti pisanom izjavom upućenom na Varteks d.d., Zagrebačka 94, Varaždin ili na e-mail adresu: info@varteks.com

Članak 11.

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo promijeniti pravila ukoliko to bude potrebno zbog tehničkih ili komercijalnih zahtjeva ili zbog zahtjeva javnosti. Pravila i svaka izmjena pravila biti će objavljena na Varteks web stranici.

U Varaždinu, 12. travnja 2019.

 BESPLATAN POVRAT - NOVA KOLEKCIJA DO - 40% 
close-image