Varteks > Novosti > Moda i Umjetnost

Moda i Umjetnost

2019-05-28T13:25:20+02:0027.05.2019.|
U subotu, 25. svibnja 2019. zajedno s Rotaract klub Varaždin organizirali smo humanitarni event pod nazivom MODA I UMJETNOST. Dvanaestoro mladih varaždinskih akademskih umjetnika kroz umjetnička će djela izraziti svoje kreativne potencijale na temu ODIJELA kao muško/ženskog odjevnog predmeta koje simbolizira vrhunac dobrog odijevanja.
S ciljem promocije mladih varaždinskih umjetnika i Varteksovog najpoznatijeg proizvoda – ODIJELA, te nastavka obilježavanja 100 godina postojanja i rada, Varteks se uključio u realizaciju eventa koji ima humanitarni karakter – prihod od eventa namijenjen je Hrvatskom društvu likovnih umjetnika Varaždin u kojem djeluju i mladi autori, za kupnju informatičke opreme potrebne za rad društva.
Kako je Varteks sinonim za klasičnu eleganciju, u sklopu eventa članice i članovi Rotaract kluba Varaždin pokazat će kroz reviju najnovije modele Varteksove muške i ženske poslovne kolekcije izrađene iz vrhunskih tkanina visokih numeracija: Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira.
Djela mladih umjetnika bila su izložena u palači Herzer, a mogla su se otkupiti „tihom aukcijom“. Uz reviju, umjetničke radove, posjetitelji su imali priliku sudjelovati na radionicama uz dobra glazbu i ugodno druženje.
POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter