U ormaru svake žene uvijek nedostaje još jedna torba, i to ona prava, kožna koja miriše na luksuz. Torba koja je idealna za cijeli dan i svaku priliku. Ona s kojom možete otići na posao i ponijeti sve svoje drage sitnice pa čak i laptop. Torba u koju stane sve što usput kupite, u koju možete staviti knjigu kad idete u šetnju ili mali kišobran za svaki slučaj.

Nova Varteks mini kolekcija ženskih torbi izrađenih od goveđeg kože [boks] dolazi u 3 moderne boje: crna, boja konjaka i maslinasto zelena. Dizajn torbi je minimalistički, lišen suvišnih detalja. Kolekcija je sastavljena od četiri torbe različitih veličina u svakoj od tri dostupne boje: od male damske torbice, dnevne torbice srednje veličine do većih omiljenih shopper bags-a. Zanimljiva veća shopper torba sa četvrtastom ručkom, dizajnerska je igra reminiscencije na temu poslovne torbe.

Dizajn svih torbi savršeno je izbalansiran između funkcionalnosti i estetike, a prirodna koža daje im čvrstoću i otpornost. Kožne torbe iz nove mini kolekcije potražite na prodajnim mjestima Varteksa i u webshopu.