Unatoč krizi Varteks širi svoju mrežu trgovina – Prošla je godina dana otkako se pandemija koronavirusa ušuljala u našu svakodnevicu i ugnijezdila u svaki djelić naših života stubokom ga promijenivši. Osim na zdravlje i sigurnost građana, pandemija je svoj danak uzela u svim sferama društvenog i ekonomskog života uzrokujući nesigurnost, krizu i stagnaciju. Promijenjeni uvjeti poslovanja lansirali su nas daleko izvan “sigurne zone”, postavili su na dnevni red neke nove izazove i neka posve nova pravila, a upravo su ti novi i posve drugačiji uvjeti, s kakvima se dosad nismo susretali, bili poticaj za pronalaženje novih rješenja, za prilagodbu i promjene. Nipošto ne za odustajanje.

Unatoč ekonomskoj krizi i pandemiji koja je ušla u svaku poru društva, Varteks je pronašao načine kako prebroditi krizna vremena. Nakon što smo se  u prvom valu više nego ikada prije fokusirali na svoju virtualnu trgovinu nudeći široku paletu odjevnih predmeta za žene i muškarce, ne odustajući od bezvremenske kvalitete po kojoj je Varteks odavno poznat, krenuli smo i u daljnje širenje mreže svojih prodajnih mjesta.

U ponedjeljak, 1. ožujka, otvorili smo  vrata naše nove trgovine u omiljenom splitskom trgovačkom centru Mall of Split na adresi Ulica Josipa Jovića 93. Trgovina, koja se nalazi na prvom katu centra na prodajnoj površini od otprilike 200 kvadratnih metara, uređena je kao premium shop, a na njezinim vješalicama naći će se fantastični odjevni komadi iz Varteksovih ženskih i muških kolekcija, kao i nova kolekcija namijenjena nadolazećoj toploj sezoni.

Radno vrijeme trgovine je svakog dana od 9 do 21 sat, a kao znak dobrodošlice očekuje vas dodatnih 10% popusta na sve postojeće akcije.