Varteks ove sezone lansira dvije mini capsule kolekcije formalne odjeće za žene, u sivoj i crnoj boji. Radi se o modelima sofisticirane elegancije s kojima ćete vrlo lako slagati svakodnevne odjevne kombinacije.

Mini capsule kolekcija u sivoj boji sastoji se od 6 komada odjeće koje možete međusobno kombinirati za savršen outfit:

  • kao 3-djelno odijelo s prslukom
  • kao 2-djelni komplet sakoa s hlačama ili suknjom
  • ili odjenuti jednostavnu sivu haljinu, samostalno ili sa sakoom.

Siva boja odaje dojam samopouzdanja i sigurnosti a dovoljno je neutralna da ju možete kombinirati sa svim ostalim bojama.ili majicom u boji koju volite. Svi modeli izrađeni su iz kvalitetnih tkanina portugalskog proizvođača Paulo de Oliveira koje su sastavljene od 60 % runske vune, 38 % poliestera i 2 % elastana.

POGLEDAJ NOVU CAPSULE KOLEKCIJU ZA ŽENE

Kolekcija donosi 2 modela ženskih hlača – jedne na crtu, ravnog kroja, srednje visokog struka, druge s elastičnim pojasom i vezicom za prilagodbu u struku. Sivi ženstveni sako prati liniju tijela, ali je dovoljno komotan da s osjećate opušteno. Zanimljiv zvonolik kroj donjeg dijela sakoa dodatno naglašava struk i eleganciju ženske figure. je samo da ih dovršite bluzom, košuljom ili majicom u boji koju volite.

Midi suknja je ženstvene A linije punog kruga sa skrivenim bočnim džepovima. Asimetričan prsluk V izreza bez rukava s pojasom u struku i crnom metalnom kopčom za prilagodbu širine.