Dragi kupci, ljubitelji Varteksa i svi koji nas pratite, u situaciji s kojom se svi zajedno suočavamo posljednjih dana, osjetili smo potrebu da vam uputimo nekoliko pozitivnih misli i informacija o našem pristupu.

Kao prvo, veliko hvala svima koji nas pratite i kupujete u Varteksu jer vaša podrška i vjernost su važan čimbenik našeg uspjeha, pogotovo u ovim kriznim vremenima.

Kako bismo osigurali zdravlje svih naših radnika i kupaca od samog početka uredno primjenjujemo sve propisane sigurnosne i higijenske mjere. Ukoliko se usprkos mjerama koje su na snazi na proizvodnim i prodajnim mjestima Varteksa ne osjećate ugodno prilikom fizičkog kontakta, na raspolaganju vam je Varteks webshop koji omogućava besplatan povrat i na taj način pretvara svaki dom u prodajno mjesto Varteksa na kojem možete isprobati artikle koji vas zanimaju.

Ovo je trenutak kad možete učiniti više za sebe i svoju obitelj: pročitati nedovršenu knjigu, porazgovarati s majkom ili ocem, poigrati se s djetetom. Znamo da vrijeme ne može stati i da postoje događaji koji se ne mogu odgoditi. Za njih je potrebna odjeća odgovarajućeg izgleda i kvalitete. Uljepšajte si dan i pogledajte modele iz naše nove kolekcije u webshopu. Dozvolite si da se osjećate bolje i mislite pozitivno.

Proživimo na najbolji mogući način ovaj period zajedno!