Varteks > Novosti > Vrhunske poslovne cipele Berwick 1707 u Varteksu

Vrhunske poslovne cipele Berwick 1707 u Varteksu

2019-03-27T13:26:30+02:0026.03.2019.|

VARTEKS od sada u svojim dućanima nudi vrhunske poslovne cipele Berwick 1707 uz nenadmašni omjer cijene i kvalitete.

Berwick cipele izrađuju se tradicionalnim procesom koji uključuje više od 200 operacija i traje preko dva dana. Tijekom procesa šivanjem se spajaju unutarnji i vanjski dio gornjeg dijela cipela, zatim se šivaju na donji dio cipele (uložak) i konačno na sam džon cipele. Svi dijelovi cipela spajaju se šavom, što rezultira odličnim izolacijskim svojstvima i trajnošću. Unutrašnjost đona je punjena plutom koje omogućava odličnu prilagodbu stopalu tijekom nošenja.

Berwick 1707 cipele proizvode se u Španjolskoj, korištenjem kože iz najboljih kožara kao što su francuske Du Puy i D’Annonay, a ostali ključni dijelovi proizvode se u Engleskoj.

Dok traju zalihe, svi kupci Berwick 1707 cipela dobivaju i poseban uložak od plemenitog cedra koji čuva i njeguje cipelu. Uložak se može i kupiti po cijeni od 225 kuna.

Berwick cipele su zasada dostupne u webshopu (uskoro još modela) i na sljedećim prodajnim mjestima Varteksa: Zagreb – City Center One West & East, kao i na Trgu bana Jelačića 8, City Center One Split i u Varaždinu, Trg kralja Tomislava 3.

POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter