Uspješno ste se upisali na listu predbilježbe za obavijest o dostupnosti željenog modela Varteks kaputa. Zahvaljujemo Vam na interesu. Nastavite čitati i saznajte kako možete ostvariti dodatne pogodnosti u našem webshop-u.

Pretplatite se na Varteks newsletter i ostvarite 10% popusta na vašu sljedeću narudžbu u webshopu upisivanjem promotivnog koda NLK20 u vašoj košarici ili na stranici potvrde narudžbe.

Primatelji Varteks newslettera uvijek prvi saznaju za sve novitete i pogodnosti, te primaju kupone s promotivnim kodovima koji im omogućavaju posebne popuste.

Odabirom gumba “Prijava na listu” Varteks će koristiti vašu e-mail adresu kao osobni podatak kako bismo vam slali informacije o našim novostima i akcijama. Vaše ćemo osobne podatke pažljivo obraditi i čuvati te ih nećemo prosljeđivati trećim osobama. S vašim ćemo podacima postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

U bilo kojem trenutku možete otkazati primanje newslettera ako kliknete na link za odjavu koji se nalazi na dnu svakog newslettera ili nas kontaktirate na e-mail adresu market_dep@varteks.com