Loading...
Varteks > Nose Varteks > Mate Janković
Mate Janković2019-04-01T16:23:38+02:00

Iako smo jednog od najpoznatijih hrvatskih chefova navikli gledati u kuhinji ili kao mentora u kulinarskim emisijama, Mate Janković rado bira elegantna Varteks odijela kad su u pitanju bitni trenuci.

Jedna takva posebna prilika u kojoj je Mate oduševio stilom i elegancijom bila je i predstavljanje kuharice Croatia: The Cookbook, odnosno Hrvatska kuharica za koju je upravo on osmislio koncept.

Croatia: The Cookbook je projekt koji je trajao više od dvije godine, a Mate je za tu priliku okupio trideset i šestero najboljih hrvatskih chefova od kojih je svaki osmislio po četiri recepta iz bogate riznice tradicionalnih hrvatskih recepata u kojima se koriste isključivo domaće namirnice te su tako stvorili jedinstvenu gastro kartu Hrvatske.

Mate Janković - Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima

Kad sam ne kuha, Mate je mentor u kulinarskim emisijama, a njegove savjete pozorno su slušali kandidati prve i druge sezone Masterchefa, ali i kandidati dvije sezone showa „3, 2, 1, kuhaj!“.

Osim što je među najpoznatijim chefovima Hrvatske, Mate je strastveni pobornik korištenja lokalnih namirnica te promotor hrvatske gastronomije u svijetu.

POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter