Hrvatskoj javnosti postao je poznat 2011. godine kada je na Youtube počeo objavljivati video instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu, prve takvog oblika u Hrvatskoj. Svoj strah od snimanja prebrodio je tako da je jednostavno stao ispred kamere i počeo snimati. On je Toni Milun, Splićanin u Zagrebu, koji korijene vuče iz Dicma.

Mlađi ga znaju s interneta, gledaju njegove videe i zovu ga “omiljeni profesor”. Oni nešto stariji ga gledaju na HTV-u gdje u emisiji Financijalac na pristupačan način širem gledateljstvu objašnjava ekonomske pojave.

Osim što je Predavač matematike na Visokom učilištu Algebra dobitnik je i nagrade Ponos Hrvatske 2012. za svoj Youtube kanal na kojem je objavio više od 2000 videa iz matematike i statistike.

Potom je uslijedila Nagrada Akademije Zagrebačke burze za poseban doprinos u edukaciji o tržištu kapitala za emisiju Financijalac u 2016. godini. Ista emisija donijela mu je nominaciju za Večernjakovu ružu za novo lice godine 2017. Kaže da nikad nema mira, privlače ga novi izazovi pa tako za jesen sprema novi obrazovni projekt za učenike. U međuvremenu istražuje, objavljuje stručne i znanstvene radove i nada se da će napokon sljedeće godine pronaći vremena da završi i obrani svoju doktorsku disertaciju.