Loading...
Varteks > Nose Varteks > Ognjen Bagatin
Ognjen Bagatin2019-07-29T08:28:46+02:00

Ognjen Bagatin pravi je nesavršeni muškarac. Ravnatelj je i suvlasnik Poliklinike Bagatin, jedne od najvećih i najbrže rastućih estetskih, dermatoloških i dentalnih klinika u regiji.

Manager, vizionar, poduzetnik i radoholičar koji će jednako nemilosrdno progoniti svoju viziju i KPI-eve, kao i donacije ustanovama i udrugama SOS Dječje selo Hrvatska, Crveni nosovi, Vinko Bek, Poliklinika Suvag, SVE za NJU.

Čovjek koji je kao trener volonter vodio i košarkašku reprezentaciju gluhih i nagluhih osoba te klub Silent Warriors, ali i koji voli citirati hokejaša Waynea Gretzkog: „Promašit ćete 100% udaraca koje niste uputili.

Učenik koji manje pročita knjiga, ali ih više posluša; čak pedeset knjiga godišnje.
Učitelj koji sa svima dijeli svoje znanje, iskustvo i pogreške, od srednjoškolaca i studenata do svoje konkurencije. Osoba koja nije ljubitelj slatkog, ali čvrsto vjeruje kako je najmudriji put stvoriti veći kolač.

Bagatin

Veliki osobni cilj mu je Hrvatsku, u sljedećih 10 godina, učiniti europskim i svjetskim sinonimom za zdravstveni turizam. Zato je član svakog odbora koji se bavi zdravstvom i zdravstvenim turizmom pri HUP-u, HGK-u, AmCham-u.

Većinski je vlasnik magazina Poduzetnik i www.poduzetnik.biz portala čija je misija poduzetnike učiniti liderima društva koji će graditi bolju i prosperitetniju Hrvatsku. Organizator je konferencije Poduzetnički mindset, 12.9.2019. i veseli se vidjeti tamo i druge u savršenim odijelima.

POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter