Loading...
Varteks > Nose Varteks > Oleg Maštruko
Oleg Maštruko2019-04-09T13:57:53+02:00

Oleg Maštruko je jedan od najaktivnijih komentatora, putopisaca, urednika i publicista na hrvatskoj informatičkoj i društveno-mrežnoj sceni.

Objavio je dosad tri knjige s računalnom tematikom, dvije knjige kolumni iz svijeta tehnologije, dvije knjige fotografija koje su dostupne na Amazonu i preko 1.500 tekstova za Bug, naš vodeći informatički medij, Mrežu te niz drugih izdanja.

Kada ne putuje i fotografira po najzabitijim krajevima svijeta, radi kao glavni urednik Mreže, medija za IT profesionalce, te direktor Bugovih poslovnih konferencija o tehnologiji i turizmu, financijama, Internetu stvari itd.

Zadnjih nekoliko godina strast su mu Internet putopisi. Napravio ih je pet, a onaj s Pamira nagrađen je titulom Hrvatskog putnog projekta godine.

Iako na svojim putovanjima bira destinacije koje ne zahtjevaju odijela, u poslovnom svijetu bira samo ona od vrhunskih tkanina koja ga ne ograničavaju, baš poput ovog Varteks odijela.

Fotografije su snimljene u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu.

POGLEDAJTE KAPUTE AW19 - BESPLATAN POVRAT ZA RH I EU 
close-image

 
Pretplatite se na newsletter i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu sljedeću web narudžbu upisivanjem promotivnog koda
NL2019
Unesi e-mail i pretplati se na newsletter
close-link
Varteks Newsletter